Vildsvinet, haren, odderen og de mange andre dyr fra Naturens ambulance tiltrak mange børn
Aarstiderne holdt deres store høstmarked og det var lagt an til nogle fine dage med masser af økologiske smagsoplevelser og aktiviteter, specielt for børnefamilier. DN deltog denne gang med Naturens ambulance og lokale repræsentanter.
 
Både børn og voksne kunne blive fortrolige med Danmarks vilde dyr ved at læse og quizze om dem, komme helt tæt på en ræv, se et vildsvin i øjnene, og stryg et pindsvin over dets pigge. Alle dyrene i Naturens Ambulance var dog udstoppede og rørte sig ikke ud af flækken.

Udstillingen var rigtig godt besøgt, og der var mange, både børn og voksne, der gik derfra med den kommentar, at de havde ny viden om den danske natur efter besøget. Lørdagen blev desværre en våd affære, søndagen både for det meste på strålende sol og den gamle avlsgård var fyldt med forventningsfulde gæster.    
Herunder kan du se en glad dreng efter at have klappet flere af dyrene, ikke mindst haren. Det store trækplaster var dog vildsvinet, der var placeret ude på gårdspladsen. 
 
Her til højre en stolt og glad dreng efter at han havde klappet flere af dyrene, ikke mindst haren. Det store trækplaster var dog vildsvinet, der var placeret ude på gårdspladsen.