Arrangementet kunne ikke tiltrække børnefamilierne denne gang, dog fik en 11-årig dreng prøvet le for første gang i sit liv. Som han sagde ”det er da meget sjovt”.
Der mødte også op deltagere fra København og sågar fra Amager, der havde lyst til at bruge dagen til at prøve at slå med le. Flot begynderstil, se billede.
3 nybegyndere fik lidt undervisning i håndtering af leen og så var der ellers i gang. 

Vi havde også sørget for ny-skærpede leer denne gang, med hjælp fra ”Ole Hundested”, så udstyret var der ikke noget at klage over.  
Vegetationen bar præg af, at maj måned har været kølig og våd. Der var slet ingen orkideer at se, men måske kommer de senere? Kær-star er fortsat på retur, men i stedet er lyse-siv taget voldsomt til mange steder. Også eng-nellikerod og fløjlsgræs ser der ud til at blive flere af. Der blev fundet yderligere to arter af blomsterplanter, Hvid Snerre og Forlænget Star - det samlede artstal på Skovfogedengen er nu oppe på 78.

2 ½ times slåning uden store pauser, så var der frokost med dejlige, hjemmelavede sandwich fra ”Helle & Dennis”, som så mange gang før.

Vi kunne beskue 2 musvåge og høre gøgen, mens maden blev fortæret og der blev diskuteret alt fra ravn, musvåger og politik.

Vi fortsatte ud over eftermiddagen indtil ømme muskler og træthed meldte sig. 

Engen var nemmere at slå og vi nåede det vi skulle.

En vellykket dag, og vi ser frem til stor tilslutning til efterårets høslæt, søndag den 30. august.

Tak til alle deltagere for et godt bidrag.

Herunder nogle billeder fra arrangementet.
På vej ind mod Skovfogedengen

Foto: Per Frost Henriksen
Parat til at gå i gang

Foto: Per Frost Henriksen
Foto: Per Frost Henriksen
Foto: Per Frost Henriksen
Foto: Per Frost Henriksen
Foto: Per Frost Henriksen
Foto: Odd Bakkengen