Vildsvinet fra Naturens ambulance tiltrak mange børn

Det store juletræ var rejst på gårdspladsen, og lysene var tændt. I køkkenet syltede og brasede kogekoner og køkkenkarle, og gårdbutikken bugnede af fristende julelækkerier.
Der var altså lagt op til en god familieoplevelse med et afslappende og anderledes julemarked, hvor der vat tænkt på både indkøb, hygge , leg og julemad.
I weekenden den 1. og 2. december var dørene åbne, idet Aarstiderne bød velkommen til økologiske julemarked.

Økologiske julelækkerier
Aarstiderne sørgede for dejlig julemad og økologiske drikke at varme sig på. Charlies Konditori lokkede med søde julekager i cafeen og varme pandekager på gårdspladsen. Køkkenet havde lavet masser hjemmelavede delikatesser, der kunne købes med hjem. I gårdbutikken var der smagsprøver på økologiske julegodter og inspiration at hente til årets julegaver.

For børnene var der KageSkole, JuleVærksted, mulighed for at lave deres egen pizza samt tilbud om at lære om Danmarks vilde dyr 
I den store udendørs pizzaovn blev der lavet vi pizza med kanel og æbler. Børnene kunne få en ridetur, hoppe i halmborgen og gå på opdagelse i gårdens NisseLand.
Indenfor i KageSkolen kunne børnene bage deres eget julehjerte.
Og så var vi fra Danmarks Naturfredningsforening kommet kørende i Naturens Ambulance. Her kunne børn og voksne blive fortrolige med Danmarks vilde dyr ved at læse og quizze om dem, komme helt tæt på en ræv, se et vildsvin i øjnene, og stryg et pindsvin over dets pigge. Alle dyrenen i Naturens Ambulance var dog udstoppede og rørte sig ikke ud af flækken. 
Udstillingen var rigtig godt besøgt, og der var mange, både børn og voksne der gik fra udstillingen med den kommentar, at de havde ny viden om den danske natur efter besøget på vores udstilling. 

Herunder kan du se se hvordan det udstoppede vildsvin, der stod udenfor,  tiltrak sig stor opmærksomhed, blandt andet fra mange af de hunde der også var med til julemarked