Fredensborg Høslætlaug inviterer til årets første

Høslæt - søndag den 3. juni 10 -14

Tag familie og venner med til en dag med naturpleje med le på Skovfogedengen. Instruktion til uøvede og børn. Husk gummistøvler, handsker og drikke. 

Øvede såvel som uøvede kan gøre sit for at holde naturplejen på den smukke eng ved lige. Alle generationer er velkomne, så vi kan skabe en dejlig dag med oplevelser på tværs af alder. Du behøver ikke være medlem af lauget eller sågar have rørt en le – men du må gerne være nysgerrig på natur og gode oplevelser! Arrangementet er oplagt som familieudflugt, og der vil være mulighed for at lære lidt om, hvilken forskel det gør, når vi passer på naturen sammen. men DN Fredensborg sørger for en let frokost i det fri og instruktion i leslåning. Kom og vær med uanset alder, og tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være leer og høriver til rådighed, medbring gerne egne arbejdshandsker, gummistøvler og drikke. Husk tilmelding om der ønskes en frokost.

Mødested: Ved indkørslen til skovvej over for Præstemosevej 33 (lige indenfor skovbrynet når man kommer fra Grønholt). GPS-koordinater: 55,95121o, 12,38935o. Der er skiltet med små flag på vejen og stien derind.

Tilmelding senest den 31. maj på fredensborg@dn.dk hvis du ønsker en sandwich.

Kontaktperson: Odd Bakkengen, 2636 4775. odderland@gmail.com